Om mig

Om Amanda

Hej kära besökare, jag heter Amanda, och jag är nörden bakom den här bloggen! Jag är 21 år gammal och bor i Örnsköldsvik tillsammans med min sambo. Jag tog studenten för två år sedan och försöker luska ut vad jag vill göra med mitt liv. För nuvarande är jag sjukskriven (mer om det kan du läsa HÄR).

Jag gillar litteratur, kultur, kreativitet, skrivande, humor, kärlek och marabou-choklad. Jag spenderar mycket tid försjunken i en bok, eller umgås med mina vänner och min familj.

img_3295

Varför startade jag den här bloggen

Jag är skadad, handikappad och sjukskriven. Jag vill ha något att göra och något att engagera mig i, trots mina fysiska begränsningar. Därav bestämde jag mig för att skapa en samlingsplats för mina tankar och idéer. En plats där jag kan utöva min kreativitet och min passion och samtidigt förbättra mitt skrivande.

Bloggens innehåll

Jag skriver om:

img_3618

Bloggens syfte

Jag vill dela med mig av mina ord och mina intressen. Jag vill inspirera och bli inspirerad. Jag vill hjälpa andra där ute som också har det svårt. Jag vill lära mig nya saker och utveckla mitt skrivande. Och jag vill lära känna nya härliga människor där ute i bloggvärlden!
Du är varmt välkommen att hänga med mig här. Kommentera gärna, det uppskattar jag. Tack för att du vill läsa, och hoppas vi ses igen!

KONTAKT: amandaelundin@gmail.com.
INSTAGRAM: @amandas_memories

2 reaktioner på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s