Min konst

Här är min kreativa lekplats; jag målar grejer, designar grejer och försöker göra världen lite ljusare. Jag älskar att utforska min konststil och hitta likasinnade, autentiska människor att dela min kreativa resa med.

Mina verk passar för dig som värderar det personliga och det handgjorda; som vill omge dig med vackra, unika ting som berör dig och som har en historia och en mening; som prioriterar kundanpassning, kvalitet, förståelse, flexibilitet och personlig kontakt.

Vill du beställa något från mig, kan du göra det via min Etsy-shop – där finns allt som är till salu och mer information kring verken. Det finns alltid bara ett begränsat antal, så skynda dig att beställa om du verkligen tycker om något. Har du frågor eller vill göra en personlig beställning? Tveka inte att kontakta mig via amandasminnen@gmail.com.

Instagram: @amandaskoldart
Webbshop: https://www.etsy.com/se-en/shop/amandaskoldart

Smycken

Alla mina smycken är unika och personliga – jag skapar oftast bara två eller tre exemplar av samma design. Kvalitet är viktigt för mig, därför har lagt ner mycket tid på att arbeta fram en hållbar och säker konstruktion, i samråd med mina kunder. Smyckena är färgstarka och ger mig glädje, inspiration och självförtroende.


Målningar

Min konst inspireras av vikingatiden och fornnordisk mytologi. Jag vill bringa vårt kulturarv till liv och inspirera människor att lära känna runorna, gudarna och myterna. Målningarna har mitt hjärta och själ i sig, uttryckt i färg och tecken. De är alla gjorda med kvalitet i fokus och kan pryda väggarna i många årtionden.

Tyvärr är det många rasister och nazister idag som tar vikingatida och fornnordiska symboler och smutsar ner dem. Jag tar avstånd från alla former av rasism och mitt vikingaintresse hänger inte på något vis ihop med främlingsfientlighet. Jag uppmuntrar andra vikingaentusiaster att bli medlemmar i Facebook-gruppen ”Vikingar Mot Rasism!”.

Kort

Det är så roligt att ge ett handgjort och unikt kort till någon man tycker om. Skriv vad du vill på baksidan, lägg dem i ett kuvert, eller ställ dem på spiselkransen!