En reaktion till “Den kristna renhetskulturen (Video)

 1. Hej, jag tittade på din Youtubevideo – Den kristna renhetskulturen och är med i Facebook gruppen ”Livets frågor – religion och livsåskådningsdialog”. Jag läste din fråga ”Finns det några här i gruppen som är emot samkönade relationer? Jag är nyfiken på era tankar och argument.”
  Det verkar finnas en del i gruppen som är emot samkönade relationer, det är inte jag. Jag är heterosexuell, men har erfarenheter av handlingar som skulle kunna betraktas som homosexuella. En man som jag känner är bisexuell och aktiv i svenska kyrkan. Han ger mig intim sexuell beröring, med mitt samtycke. Jag är förvånad att det känns bra, men betraktar mig ändå som heterosexuell för att jag är attraherad av kvinnor inte av män.
  Jag tycker att det är tråkigt med den sexualsyn som kristna kyrkor ofta har. Delvis därför är jag inte aktiv i kyrkan. Det är också en del annat inom kristendomen som jag inte förstår mig på. Jag tror att det finns något man kan kalla Gud, men jag tror inte någon kan veta hur det är egentligen.
  Jag har en släkting som konverterade till katolicism och blev kyrkoherde i katolska kyrkan. Sedan träffade han en kvinna och fick sluta som kyrkoherde, man ska leva i celibat om man är katolsk präst och munk, Jag tycker att det är en märklig regel.
  Jag är är intresserad av, tillämpar och har erfarenhet av tantra. Inom tantra bejakas kroppen, sexualiteten, kärleken och andligheten. Jag ger massage till kvinnor. Jag hade en kvinnlig vän som var utbränd, mådde dåligt och hade flera problem. Hon fick massage av mig och mådde bättre av det. Vi badade bastu minst en gång i veckan och så fick hon massage av mig. Jag tror att massage är bra för välmåendet.
  Kolla på sidor om tantra. Det finns kurser, poddar, böcker, diskussioner om tantra på nätet. Jag tror att alla skulle må bra av att lära sig mer om tantra.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s