Stanna här – Del 1

STANNA HÄRHär kommer första delen av min novellföljetong ”Stanna här”.

Syftet med novellen var att utmana mitt skrivande och testa att genomföra ett längre projekt. Jag vägrade låta rädslan och självtvivlet hindra mig. Det behövde inte bli perfekt. Jag behövde bara skriva ner orden och slutföra novellen. Jag så stolt över att jag klarade det!

Jag har lärt mig mycket och är supertaggad på att skriva mer. Om du vill läsa min novell och ge respons vore jag glad!

Klicka här för att läsa:
Stanna här – Del 1

Fortsättningen kommer nästa onsdag. Missa inte det!

8 reaktioner till “Stanna här – Del 1

 1. En väldigt bra början på novellen. Du skriver som en riktig författare, detaljerna gör det så levande. Väntar på fortsättningen ❤

  Gillad av 1 person

 2. Jag har bara läst denna första del ännu. Jag tycker MYCKET om dialogen. Känns okonstlad. Och jag blir nyfiken på vad som komma skall. Intressant också att du valt att ha en man som huvudkaraktär. Ofta tycker jag att vi kvinnor skapar kvinnliga huvudkaraktärer och män, manliga. Gillar denna inledande del. Läser mer när tid och tillfälle bjuds. Heja heja!

  Gillad av 1 person

  1. Åh, tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera! Din feedback var verkligen konkret och givande. Vad glad jag blev att du gillade dialogen, då jag tycker det är extra svårt att skriva!
   Tack återigen!! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s